Θυμάμαι ένα πρωινό....

Posted by john 27/10/2015 0 Comment(s) Blog,

Θυμάμαι ένα πρωινό....


 

Θυμάμαι ένα πρωινό, έχοντας επιστρέψει από ταξίδι, μπαίνω στα γραφεία της εταιρίας στη Μεταμόρφωση και έπειτα από τους χαιρετισμούς, με όποιον συναντούσα, κατέληξα στο γραφείο του Γιάννη, αυτός, αφού είπαμε τα καλώς ήρθες και τα καλώς σας βρήκα, μου λέει έντρομος…

– Γιάννη μας έχουν πάρει το όνομα στο Facebook (ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ) - βγαίνει κάποιος σαν John Noa και μιλάει για σιρόπια υγείας

 - Υπάρχουν δυο John Noa…

Επειδή φροντίζα πάντα να συμβαδίζουμε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικότερα με την ανάπτυξη τους, δημιουργήθηκε ένας μικρός πανικός του τύπου… πως έγινε αυτό και ποιός είναι αυτός, ο άλλος John Noa; Μετά από τη σχετική συζήτηση, και αφού δεν έβγαινε νόημα, αφήνω το Γιάννη και μπαίνω στο γραφείο μου με σκοπό να ασχοληθώ με τα προϊόντα που είχα προς ανάπτυξη.

Καθώς άνοιξα τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μου, αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια να μπω στη σελίδα αυτού του John Noa, με έναν πασπαρτού κωδικό που χρησιμοποιώ για διάφορα, κάτι μου έλεγε να το κάνω, τον τοποθετώ λοιπόν στα «κουτάκια» και ως δια μαγείας μου ανοίγει, κατευθείαν λύθηκε το μυστήριο, εγώ ήμουν ο John Noa. Πριν αρκετό διάστημα όταν ξεκίνησα να δουλεύω το Project John Noa, είχα φροντίσει να φτιάξω αυτή την σελίδα ''γράφοντας κυριολεκτικά ότι έβρισκα μπροστά μου''.

Το αστείο. Σαν άνθρωπος και επαγγελματίας παρόλο που φρόντιζα η ASTRA MEDICAL HELLAS SUPERFOODS (AMHES) να προηγείται στην τεχνολογία, σαν μοναδικότητα ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ποτέ δεν είχα σελίδες, ποτέ δεν κοινωνικοποιήθηκα με αυτούς τους τρόπους… και ούτε θα το έκανα, αφού παρόλο που ανακάλυψα πως η σελίδα μου άνηκε, την ξαναπαράτησα.

Το παράδοξο. Ξαφνικά πλέον, και λόγω μιας τσούχτρας (αληθινής), άρχισα να γράφω. Αρχίζει λοιπόν ένα ταξίδι.

Μέχρι στιγμής έχω 40 φίλους από τους οποίους γνωρίζω τους 4, αν θυμάμαι καλά, όλοι οι άλλοι δεν ξέρω ποιοί είστε και πώς δηλώσατε φίλοι μου, γιατί με ανέχεστε, δεν ξέρετε καν το πρόσωπό μου… Δεν ξέρω καν πώς λειτουργεί το Facebook και πώς κάνεις φίλους, δεν είχα χρόνο να το μάθω.

Καλό ταξίδι...

Εν κατακλείδι σας ευχαριστώ…

J.L. (JOHN NOA)


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ                                                                                                                                 

Leave a Comment