Η Ελληνική Εταιρία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο.

Posted by john 17/11/2015 0 Comment(s) Blog,

Η Ελληνική Εταιρία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο.


Το ετήσιο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο αποτελεί την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Φέτος θα πραγματοποιηθεί το 24ο στη σειρά Συνέδριο, στις 26-29 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας. Όπως και στα προηγούμενα Συνέδρια θα καλυφθεί όλο το γνωστικό αντικείμενο της Πνευμονολογίας, όπου και θα συμμετάσχει πλήθος πνευμονολόγων καθώς και άλλων ιατρών.

 

Έτσι λοιπόν η Ελληνική Εταιρία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής θα συμμετάσχει στο συνέδριο παρουσιάζοντας φυσικά προϊόντα, κατάλληλα για το αναπνευστικό, σε υγρή μορφή, που έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα το ενδιαφέρον προς τα άτομα που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα και όχι μόνο, ενώ θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση για όλα τα προϊόντα της εταιρίας, καθώς θα μπορούν να συζητήσουν και να αναπτυχτούν θέματα γύρω από τα προβλήματα του αναπνευστικού συστήματος.

 

Θα γίνει παρουσίαση και ανάδειξη του Worts No2 Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για το Αναπνευστικό, ένα φυσικό σιρόπι, που έχει δημιουργηθεί για να μειώνει το βήχα και τα φλέγματα, διαθέτοντας αποχρεμπτικές ιδιότητες, βοηθώντας στη λειτουργία του άνω αναπνευστικού συστήματος.

 


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ